Om klinikken

Maveballon Centret er en banebrydende kirurgisk klinik i København, der hjælper overvægtige med at tabe sig i vægt. Klinikken har stor succes med midlertidige maveballoner, som ilægges under en sikker og ikke-invasiv procedure (ikke kirurgisk), hvor der gives beroligende medicin som det eneste. Ballonen føres ned i maven ved hjælp af et gastroskop, hvorefter den fyldes op af enten væske eller luft, alt efter hvilken ballon der lægges. Med ballonen i maven mindskes sultfornemmelsen, da ballonens volume fylder meget i mavesækken og mindsker udskillelsen af hormonet Ghrelin, som øger appetitten. Dermed opnås en mæthedsfornemmelse ved ganske små mængder mad.

Modtageren af ballonen opfordres efterfølgende til at følge en detaljeret diæt og personligt livsstilprogram, udarbejdet af vinderen af Mr. Fitness 2017, for at sikre og holde vægttabet  efter at ballonen er taget op.

Personer med moderat til svær overvægt har signifikant store helbredsmæssige fordele ved at tabe sig i vægt. De er i stor risiko for at udvikle hjertekar-sygdomme, diabetes, gigt og nogle for cancer, ifølge the World Health Organization (WHO). Hos Maveballon Centret taler resultaterne for sig selv. Mange har tabt helt op til 50 kg af deres originalvægt på bare 10 mdr. hvilket er resulteret i at deres BMI og almene sundhedstilstand er forbedret markant.

Personer med et Body Mass Index (BMI) over 27, opfordres til at kontakte klinikken mhp. en gratis uforpligtende konsultation, til vurdering af den enkeltes egnethed, i forhold til at få en maveballon.

Maveballon Centret var de første i Danmark til at introducere de nyeste typer af maveballoner. Dr. Haytham Al-Tayar noterede sig allerede i begyndelsen af 2016, at der var behov for at tilbyde flere forskellige balloner, alt efter den enkeltes behov, for at opnå det optimale vægttab.

Han var den første til at anvende Orbera og Medsil ballonerne i Danmark, ligesom han har perfektioneret og optimeret de, for mange læger, vanskelige teknikker ved den justerbare Spatz-ballon.

Maveballon Centret er i konstant udvikling når det kommer til at have det nyeste og mest moderne medicinske udstyr. Også sikkerhed, rimelige priser og tryghed er faktorer der har stor betydning for klinikken.

Det alsidige personale bestræber sig på at tilbyde professionel og personlig assistance til alle.

Baseret på den store succes Maveballon Centret har oplevet i København, tilbyder Dr. Haytham Al-Tayar i dag anlæggelser af maveballoner i Århus såvel som i Malmø, Sverige. I samarbejde med erfarne teams fra lokale klinikker, sikres det nuværende høje professionelle niveau.

Tab dig med en maveballon

Klinik adresse

Fedmeballon Center
Søndre Fasanvej 90, 1.th
2500 Valby

Tlf: 93 86 93 87
info@fedmeballon.dk

Telefontider

Mandag – torsdag kl. 09:00 -15:00
Fredag lukket

Tlf.: 93 86 93 87

Fedmeballon samarbejde