Om klinikken

Fedmeballon Center er en klinik i Valby, som tilbyder behandling af overvægt og fedme ved anlæggelse af maveballon ved hjælp af et gastroskop (kikkert). Klinikken er totalrenoveret og rummer et areal på over 300 m2. Klinikken ligger på 1. sal sammen med andre læger med forskellige specialer bl.a. øre-næse-hals, reumatologi, plastikkirurgi samt almen medicin. Fedmeballon klinikken er moderne, unik og den eneste klinik i hele Skandinavien, som tilbyder ikke-kirurgisk behandling for patienter, som har en BMI på over 27, og som gerne vil tabe sig.

Klinikken er udstyret med det mest moderne og avancerede udstyr. Personalet er meget rutineret indenfor kirurgiske og endoskopiske (kikkert) procedurer. Læge Haytham Al-Tayar, har mange års erfaring inden for kikkerundersøgelser samt behandling. Han er den hovedansvarlige for Fedmeballon Centret, samtidig er han ansvarlig for en større kirurgisk klinik i samme lokale. Ud over lægen er der en lægesekretær og en sygeplejerske med mange års erfaring inden for operativ kirurgi.

Maveballon operation

Ballonen fylder maven delvist op og begrænser fødeindtagelsen. Patienterne oplever dermed en varig følelse af mæthed. Proceduren kræver ikke kirurgi og foregår på klinikken i lokalbedøvelse.

Maveballonen består af en blød silikone, der fyldes med saltvand. Generelt fjernes ballonen efter 6-12 måneder afhængigt af ballontypen.

Tab dig med en maveballon

Klinik adresse

Fedmeballon Center
Søndre Fasanvej 90, 1.th
2500 Valby

Tlf: 93 86 93 87
info@fedmeballon.dk

Telefontider

Mandag – torsdag kl. 09:00 -15:00
Fredag lukket

Tlf.: 93 86 93 87

Fedmeballon samarbejde