Nyheder og Tilbud

Fedme Balloon Center i Valby har et tilbud til alle, der gerne vil have lagt ballon i august. Priserne for alle typer maveballoner falder med omkring 10% af den oprindelige pris.

Medsil ballon (6 måneder ballon) normal pris 19.000kr., Rabat pris 17.000kr.
Orbera ballon (ballon 6 måneder) 21.000kr normal pris. rabatprisen 18.500kr.
Spatz ballon (12 måneder ballon) 23.000kr normal pris. rabatprisen 20.500kr.

**********

Nyheder fra september måned

Maveballon Center har været den første klinik der introducerede både Orbera og Medsil ballon i Danmark. Vi har ca. 2 års erfaring indenfor maveballon og nu opnået at anlægge flere end 400 maveballoner.

Da vi, i Maveballon Center, vil yde den bedste service for vores klienter, vil klinikken annoncere en ny maveballon pakke, som vil gælde fra den 1. september. Pakken vil indeholde følgende

  1. Maveballon anlæggelse.
  2. maveballon justeringer (ubegrænset antal).
  3. Kost og trænings vejledning hver anden uge, som starter allerede efter 14 dage fra ballon anlæggelse.
  4. Maveballon fjernelse.

Samtidig er der mulighed for at kontakte lægen 24 timer om dagen i tilfælde af akut behov.

Pakkepris vil være som følgende:

  1. Medsil ballon 6 måneder 21.000 kr.
  2. Orbera ballon 6 måneder 24.000 kr.
  3. Spatz ballon 12 måneder 25.000 kr. (justerbar).

Evt. 1 års Orbera ballon vil koste 25.000 kr. (denne er ikke ankommet til Danmark endnu).

  • Maveballon center har ansat Joakim Munkager , som er en meget professionel kost og motionsvejleder( se Joakims Her). Ansættelse er  fra den 1. september 2017.
  • Vi vil med glæde, informere vores klienter, at klinikken vil være i Århus allerede fra den 15. september 2017.

Alle interesserede for maveballon vil kunne få anlagt, fjernet og evt. justeret deres maveballon i Århus. For yderligere information bedes man venligst kontakte klinikken på tlf. 93 86 93 87 eller e-mail: info@fedmeballon.dk

**********

Fedmeballon Center i Valby har stor erfaring i at anlægge maveballoner. Vi har i gennemsnit opnået et vægttab på 19,7 kg (interval 9-27 kg) hos de første 120 mennesker, der har haft deres maveballon i 6 måneder. Den største vægttab forekommer de første 3 måneder efter anlæggelse af ballonen. Dette giver stor motivation til på egen hånd at fortsætte og komme i mål mht vægttab, normalisere BMI og få kontrol over spisevaner.

**********

Fedme Balloon Centre har indført en ny metode til at minimere både kvalme, opkastning og smerter efter anlæggelse af maveballonen. Vi ønsker at sikre vore kunder et godt og trygt forløb.

**********

Fedme Balloon Centret, har i samarbejde med professor Alfredo Genco fra Italien udviklet et kostprogram for hele perioden af ​​maveballon. Dette program vil sikre en stor vægttab for folk med maveballon.