Nyheder og Tilbud

Facebook opslag

Kære klienter - og eventuelt kommende klienterDet er kommet…

Nu tilbyder vi også Orbera 365( 1 års ballon)

Vi vil gerne meddele vore kunder, at vi lige nu kører introtilbud…

OBS

!!MEGET VIGTIG BESKED TIL ALLE VORE KLIENTER, DER ER I GRUPPEN MAVEBALLON/GASTRIBALL PÅ FACEBOOK – VÆGTTAB MED BALLON OG LIVSSTILSÆNDRING !!Denne gruppe er fredag den pr 1/9 overgået til Gastriball klinikken i Charlottenlund/Kolding og styres af dem og ikke Helle Pårup Mæng mere, så derfor er den ikke længere neutral i forhold til gruppens medlemmer.

VIGTIG INFO TIL ALLE DER HAR FÅET BALLON HOS OS FRA 1/6 OG FREMAD.

/
Som tidligere proklameret her på vores side, har vi ansat Joakim pr 1/9 som kost- og motionsvejleder.Vi fornemmer lidt, at I ikke bruger det hotline nummer, I har fået ved anlæggelse af ballon, hvis I har brug for råd og vejledning.

Nyheder september

/
Maveballon Center har været den første klinik der introducerede både Orbera og Medsil ballon i Danmark. Vi har ca. 2 års erfaring indenfor maveballon og nu opnået at anlægge flere end 400 maveballoner.Da vi, i Maveballon Center, vil yde den bedste service for vores klienter, vil klinikken annoncere en ny maveballon pakke, som vil gælde fra den 1. september.

Smerteplaster

/
Grundet flere henvendelser fra klienter omkring brugen af smerterplaster i forbindelse med maveballon, vil jeg fra maveballoncenter i Valby gerne meddele officielt, at vi IKKE bruger sådanne plastre i vores klinik. Begrundelsen herfor er stor risiko for alvorlige bivirkninger samt afhængighed.